Værn om miljøet – drop flaskevand

Skifter du danskvand på flaske ud, er du med til at værne om miljøet. 

Postevand er 900 gange mere miljøvenligt end flaskevand

Miljøpåvirkningen af 1,5 liter flaskevand er sammenlignelig med 9 badekar fyldt med postevand. Det kræver nemlig mange ressourcer at producere flaskevand og transportere det til butikkerne. 

Skifter du flaskevandet ud er du samtidig med til at mindske plastikforurening og passe på vores havmiljø og naturressourcer.

Kilde: hofor.dk

Kuldioxid og miljøet

Nordic Soda bruger vi naturligt fremstillet kuldioxid.

Naturligt fremstillet kuldioxid

Hos Nordic Soda bruger vi naturligt fremstillet kuldioxid. Det betyder, at vores CO2 opsamles fra fermentering og oprenses til fødevarekvalitet. Derfor påvirker den CO2 du bruger i din danskvandsmaskine ikke CO2 regnskabet.

Sundhed

Drik mere vand – det er sundt for din krop.

Din krop har brug for masser af vand

Der er mange grunde til at det er sundt at drikke vand. Postevandet i Danmark har en ualmindelig høj kvalitet. På trods af det, har vi danskere en tilbøjelighed til at tage vores gode drikkevand for givet og se købevand som et finere produkt, hvilket det ikke er.

Masser af vand i kroppen er lige så vigtigt for din hud som dyre cremer. Hudceller, som er forsynede med vand, holder din hud blød og pæn. 

En almindelig årsag til træthed og hovedpine er væskemangel. Mangler du vand i kroppen virker det sløvende på din koncentrationsevne og koordinationsevne. Hvis du føler dig sløv og ukoncentreret kan du prøve med et glas vand. 

Rigeligt med vand hjælper din krop til at udnytte madens kostfibre bedre, så du holder din mave sund. Husk også, at et glas vand kan hjælpe dig til at holde sulten nede indtil næste måltid. 

Det er en almindelig misforståelse, at danskvand skader dine tænder. Det er syren i læskedrikke som nedbryder emaljen. Men danskvand er mindre syreholdigt end fx et æble, så man kan roligt drikke løs. Se hvad specialisterne siger her politiken.dk