Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Her finder du svar på de fleste af de spørgsmål, vi får fra vores kunder. Hvis du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til info@nordicsoda.com. Vi forsøger så vidt muligt at svare indenfor en arbejdsdag.

Jeg bor ikke i nærheden af en forhandler. Kommer der flere til?

Vi udvider regelmæssigt med flere forhandlere. Hvis du følger Nordic Soda på Facebook, får du løbende opdateringer –  Nordic Soda Facebook.

Har du forslag til nye forhandlere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@nordicsoda.com.

Har I en rabatkort ordning, som gør, at jeg kan spare sammen til en gratis ombytning?

Nej, vi har ingen rabatkort. Vi har til gengæld sat prisen på hver enkelt ombytning langt under, hvad du kan få med et rabatkort hos vores konkurrenter. Så slipper du for ærgelsen, når kortet bliver væk.

Hvor meget danskvand kan man lave på en fyldt kulsyrepatron?

Det afhænger af, hvor meget kulsyre man tilsætter. Man skal regne med ca. 50-60 l danskvand af en fyldt patron. Kulsyren optages bedre i koldt vand, så hvis du vil spare på din kulsyre, anbefaler vi at bruge kølet vand.

Jeg har hørt, at kulsyre er skadeligt for tænderne. Er det rigtigt?

Du kan roligt drikke løs. Det er syren i læskedrikke som cola og juice, der nedbryder emaljen på tænderne. Danskvand er langt mindre syreholdigt. Se hvad specialisterne siger her link.

Hvor bliver jeres kulsyreflasker fyldt?

Vi fylder alle vores flasker i Skovlunde med naturligt produceret kuldioxid.

Jeg har en gammel kulsyreflaske (indeholder kun 300g). Modtager I også disse til ombytning?

Nej, vi kan kan desværre ikke fylde denne type af flasker, da de er for gamle til at vi sikkerhedsmæssigt kan fylde dem.