Kulsyreflasker fra Nordic Soda

Nordic Soda forhandler standard kulsyreflasker, som passer til næsten alle danskvandsmaskiner i bordmodel. Flaskerne indeholder 425 g CO2, hvilket gør det muligt at lave 50-60 l danskvand, alt afhængig af hvor meget brus du foretrækker.

I toppen af flasken sidder en ventil, som findes i flere forskellige versioner. Hos Nordic Soda forhandler vi flasker med to forskellige ventiler. Begge ventiler fungerer med alle nyere danskvandsmaskiner i bordmodel som fx maskiner fra Aarke, Aqvia og de fleste modeller fra Sodastream - dog ikke maskiner med QuickConnect systemet.

Enkelte køleskabe og vandkølere stiller krav til, at ventilen i toppen af flasken skal være en bestemt type. Handler du online, kan du indtaste, hvilken danskvandsmaskine du har - så leverer vi kulsyreflasker med samme ventil som producenten af din maskine.

Hvis du har et Cooker Cube vandanlæg, fungerer kulsyreflaskerne ikke uden en speciel adapter. Du kan tilkøbe adapteren, direkte når du bestiller kulsyre online eller købe den seperat her link.

Billede
Nordic Soda | Kulsyreflaske

Køb kulsyreombytning online

Når du bestiller kulsyre online, skal du minimum købe tre flasker. Første gang du bestiller er det muligt at købe en opstartskasse med kulsyreflasker til en reduceret pris. Flaskerne i opstartspakken kan bruges til at sende retur, når du senere køber kulsyreombytninger.

Bestiller du ombytning, har du 14 dage til at returnere det antal tomme kulsyreflasker, du ønsker. Du vælger selv undervejs i bestillingen, hvor mange du vil sende retur. I den kasse du modtager er der indlagt en returlabel, som du kan bruge til forsendelsen. Du skal blot indlevere, kassen med flaskerne i din nærmeste GLS pakkeshop.

Nedenfor kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål til online køb.

Billede
Nordic Soda | Kulsyrekasse
Jeg vil gerne bestille færre end 3 flasker, er det muligt?

På grund af de høje omkostninger til returfragt, er det desværre ikke muligt at bestille mindre end 3 flasker ad gangen i vores online service. Vi henviser til en af vores forhandlere, hvor du kan købe og ombytte flasker enkeltvis.

Du kan finde den nærmeste forhandler på vores forhandlerkort.

Hvordan får jeg rabat udbetalt, når jeg bestiller mere end tre opfyldninger?

Hvis du bestiller mere end 3 kulsyreflasker, kan du opnå 5-10% rabat på dit næste køb. Rabatten bliver automatisk tilføjet til dit indkøb på din næste bestilling. Du skal bare huske at logge ind, inden du gennemfører din bestilling.

Rabatten gælder kun gas og sodavandssmage.

Jeg har ikke tre tomme flasker, jeg kan returnere ved første bestilling. Hvor meget skal jeg betale?

Når vi sender dine varer, trækker vi penge for gas samt evt. ekstrakøb og fragt. Undervejs i din bestilling har du mulighed for at skrive, hvor mange flasker du vil sende retur. Hvis du ønsker at sende færre flasker retur end du har bestilt, bliver du opkrævet for de resterende tomme kulsyreflasker.

Første gang du handler er det muligt at købe en opstartspakke til en reduceret pris. Køber du en opstartspakke, skal du ikke sende nogen flasker retur.

Hvordan foregår betalingen når jeg handler online?

Når du betaler for kulsyre, betaler du for gas, ekstrakøb og pant med det samme. Du betaler også for kulsyreflasker, hvis du noterer, at du sender færre retur end du bestiller. Nordic Soda reserverer derudover et depositum svarende til de kulsyreflasker, som du har noteret, du vil sende retur, indtil vi har modtaget dem. Så snart vi har modtaget de tomme flasker, slettes reserveringen til depositum fra dit kort. Hvis vi mod forventning ikke modtager de tomme flasker indenfor fristen på de 14 dage, trækker vi også beløbet for dem.

 

Hvilke flasker kan jeg sende retur?

Du kan godt returnere kulsyreflasker fra andre procenter fx AGA eller Sodastream. Vi modtager dog kun aluminiumsflasker, som kan indeholde 425 g. kuldioxid. Du kan altså ikke returnere gamle stål flasker med 300 g.

 

Hvordan kan jeg være sikker på, at I registrerer de flasker, jeg sender retur?

Alle pakker, der returneres med det indlagte returlabel, er fuldt sporbare og forsikrede hos GLS. Hvis der er usikkerhed, om pakken er nået frem, kan du bruge pakkens tracking ID eller du kan kontakte os pr. mail på info@nordicsoda.com.
Når du afleverer flaskerne hos din GLS pakkeshop, skal du altid bede om en kvittering med sporingsnummeret.