De mest stillede spørgsmål

Kan jeg bytte kulsyrepatroner med andre mærker hos jeres forhandlere?

Ja, vi modtager gerne kulsyreflasker med andre mærker fx Sodastream eller AGA.

Jeg bor ikke i nærheden af en af jeres forhandlere. Kommer der flere til?

Vi udvider regelmæssigt med flere forhandlere. Hvis du følger Nordic Soda på Facebook får du løbende opdateringer – http://facebook.com/nordicsoda.

Er indholdet af jeres flasker det samme som konkurrenternes?

Ja, både flaske og indhold er identisk. Vores flasker indeholder kulsyre af højeste kvalitet, og er godkendt til fødevarer.

Har i en rabatkort ordning, som gør at jeg kan spare sammen til en gratis ombytning?

Nej, vi har ingen rabatkort. Vi har til gengæld sat prisen på hver enkelt ombytning langt under, hvad du kan få med et rabatkort hos vores konkurrenter. Så slipper du også for ærgelsen, når kortet bliver væk.

Kan jeg bruge Nordic Soda's kulsyreflasker i mit køleskab?

Ja, patronerne passer til alle de køleskabe vi kan finde på det danske marked. Det gælder fx køleskabe fra Samsung, Siemens, Electrolux, AEG og Askos.

Hvor meget danskvand kan man lave lave på en fyldt kulsyrepatron?

Det afhænger af hvor meget kulsyre man tilsætter. Man skal regne med, at kunne lave ca. 50-60 l på en fyldt patron. Kulsyren optages bedre i koldt vand, så vi anbefaler at bruge kølet vand.

Jeg har hørt, at kulsyre er skadeligt for tænderne, er det rigtigt?

Danskvand er mindre syreholdigt end fx et æble, så man kan roligt drikke løs. Se hvad specialisterne siger her http://politiken.dk/forbrugogliv/forbrug/tjekmad/article5613881.ece

Hvorfor er jeres nogen af jeres kulsyreflasker grå? Er de anderledes end den jeg har fra en anden producent?

Flaskerne er helt identiske med de flasker du finder fra andre producenter. Grunden til, at mange af dem er grå er kun, at de er malede.